Jullie pakjes worden verzonden met behulp van dozen en verpakkingsmaterialen die ik van leveranciers heb ontvangen, gekregen heb van mensen in de buurt of opgehaald heb in winkels die anders de vuilnisbak in gingen.

Beter voor het milieu om te hergebruiken dan het produceren van 'nieuwe' verpakkingsmaterialen (zelfs als dit op een milieuvriendelijke manier gebeurt). Je kan er zeker van zijn dat de plastic tape op de buitenkant van de doos al aanwezig was toen ik ze ontving. 

Indien jouw verpakking er langs de buitenkant een beetje 'gebruikt' uitziet, dan is dat waarschijnlijk ook zo (en dat is een goede zaak)! Je kan er zeker van zijn dat jouw pakket met zorg wordt verpakt en dat de inhoud in perfecte staat aankomt. Alle materialen in de doos zijn recycleerbaar of composteerbaar.

Als je speciale verpakkingsverzoeken hebt, neem dan zeker contact op en ik zal mijn best doen om aan jouw wensen te voldoen!

Waar mogelijk kan je zelf proberen om elke verpakking die je van mij ontvangt te hergebruiken – de natuur zal jou dankbaar zijn!

Vanessa

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Grandpa loves green | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel